Help kinderen die het slachtoffer zijn van seksuele uitbuiting en maak kans om een prijs te winnen!

Toerisme heeft veel positieve effecten op de samenleving, zoals het scheppen van banen of het stimuleren van de economie. Helaas zijn er ook negatieve effecten, zoals de seksuele uitbuiting van kinderen. Kinderen hebben het recht om beschermd te worden en we moeten actie ondernemen om hen te beschermen.

ECPAT België neemt deel aan een studie georganiseerd door ECPAT Nederland en de Universiteit Leiden. Er is een vragenlijst opgesteld voor mensen die naar het buitenland reizen, voor werk of vakantie. Wij nodigen u uit om onze enquête in het Frans : https://bit.ly/2XrjsIM  of Nederlands: https://bit.ly/2IBPT3T in te vullen.

Het doel van deze vragenlijst is het verbeteren van campagnes en het ontvangen van meer meldingen van kindermishandeling door Europese reizigers in het buitenland. Wanneer we de reacties van mensen op dit soort geweld begrijpen, kunnen we onze bewustwordingscampagnes verbeteren.

Het duurt minder dan 10 minuten en je blijft anoniem. Door het invullen van de vragenlijst, maak je ook kans om een cadeaubon van 20 euro winnen! Dank u wel!